Transparent
Inloggen
Sluiten

Ling: 'deel van rapport ingeleverd'

16 oktober 2015 07:57 - Volkskrant.nl

Verslaggever: -

Tscheu la Ling komt in de Volkskrant uitgebreid aan het woord. Het interview was afgenomen nog voor het moment dat bekend werd dat Ling zijn taken als adviseur bij Ajax per direct heeft ingeleverd. Het interview met Ling en diens advocaat ging vooral over de berichtgeving over diens zakelijke activiteiten. Ling ging daarbij ook in op het rapport dat hij voor Ajax heeft geschreven. 'Er zijn mensen die mij geassisteerd hebben, want het is echt een enorme pil. Ik heb een analyse gemaakt van de speelwijze, het aan- en verkoopbeleid, de scouting en de jeugdopleiding. Ik heb nu tot en met het aankoopbeleid ingeleverd. Ik lever het in fases aan. Het grootste gedeelte is al ingeleverd."

Meer: Volkskrant.nl

Meer op Volkskrant.nl




Tags

ling rapport volkskrant advocaat geassisteerd lever pil tscheu verkoopbeleid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht