Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'tegen PSV beter beseffen waar we de risico's kunnen nemen'

3 oktober 2015 09:54 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer gebruikte de dag na molde - Ajax in Noorwegen om bij zijn selectie te hameren om ook in balbezit goed georganiseerd te blijven staan. "We moeten continu scherp blijven in de restverdediging. Wij waren in de eerste helft tegen Molde oppermachtig en door één onoplettendheid werd het 1-1. We zijn een paar keer het mes ingelopen door slordig balverlies te lijden. We moeten niet slordig zijn in de eerste fase. We zullen niet save moeten spelen, want risico’s horen bij het spel. Maar we moeten goed beseffen waar we de risico’s kunnen nemen."

"We hebben tegen Molde wel veel kansen gecreëerd. Dat is dan positief en daar kunnen we bij de spelers op hameren. Op andere momenten waren we slordig met het balbezit, zoals bij de goal en een aantal keer in de tweede helft. Dan is PSV een betere tegenstander dan Molde. Zij zullen daarop loeren en er beter van profiteren dan Molde."

Meer op Ajax.nl




Tags

molde boer hameren balverlies ingelopen loeren noorwegen onoplettendheid oppermachtig save

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior gaaei godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht