Transparent
Inloggen
Sluiten

Ook De Graafschap met reserves in beker: 'Onze prioriteit ligt in de competitie'

22 september 2015 20:01

Verslaggever: -

Net als Ajax zal ook De Graafschap woensdagavond niet met zijn sterkste elf verschijnen. De Graafschap coach Jan Vreman laat tegenover RTV Oost weten dat De Graafschap met de nodige reserves zal starten. 'Het is een lastige wedstrijd, maar ook een hele belangrijke. We willen zeker niet afgaan en dus niet weggespeeld worden. Maar onze prioriteit ligt in de competitie en niet bij deze wedstrijd. Voor een aantal jongens die gaan spelen is het daarom tegelijkertijd een mooie testcase. Ze hebben ook wel vaker samen gespeeld', zo doelt hij op Jong De Graafschap.

Will, Koolhof, Bouma, Van de Pavert, Driver en Quekel zijn er in ieder geval niet bij door blessures. Linthorst, Tesselaar en mogelijk ook spits Peters worden gespaard. Kabasele zit een schorsing uit.

Meer: RTV Oost




Tags

graafschap reserves oost afgaan bouma driver jong kabasele koolhof linthorst pavert peters quekel tesselaar testcase vreman will

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos