Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Vaart tekent bij Ajax

4 april 2000 18:53 - WWW.AJAX.NL

Verslaggever: JL

De uittocht van de A1 spelers Akerboom en O'Niel deed het ergste vrezen, maar vandaag heeft het grootste talent van Ajax, Rafael van der Vaart, dan eindelijk getekend. De 17-jarige linkspoot tekende een contract van 6 jaar bij de Amsterdamse club.

Van der Vaart kwam zeven jaar geleden als spelertje van Kennemerland op ??n van de talentendagen af van Ajax. Daar was hij toen een van de drie spelers van zijn leeftijdscategorie die mocht blijven. Van der Vaart, die aan zijn eerste seizoen bezig is in de A1, kan als linkshalf uit de voeten, maar ook in de as voor de verdediging, of om in Ajax-termen te spreken op de 8 en op de 4.

Meer op WWW.AJAX.NL




Tags

vaart akerboom kennemerland leeftijdscategorie linkshalf linkspoot niel rafael spelertje talentendagen termen uittocht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht