Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'duel kort na Europese wedstrijd vaak op mentaal gebied het zwaarst'

18 september 2015 16:35

Verslaggever: -

Frank de Boer wil dat Ajax zondag bij Excelsior volledig bij de les is. De coach wenst te voorkomen dat zijn spelers kort na het treffen tegen Celtic onbewust de teugels wat laten vieren, zo laat hij weten op Ajax.nl. "Als wij onze zaakjes op orde hebben, moeten we Excelsior onder controle kunnen houden. Maar het is tweeënhalve dag na een Europese wedstrijd. Dat is vaak op mentaal gebied het zwaarst, omdat de wedstrijd tegen Celtic veel spanning opeiste."

Vorig seizoen won Ajax moeizaam op Woudenstein en dat zou zondag wederom het geval kunnen zijn als de Ajacieden niet bij de les zijn. "Daar hameren we als staf continu op en ik heb het idee dat de spelers het wel beseffen. Als je één keer de teugels laat vieren, krijg je vaak direct de deksel op de neus."

Meer: Ajax.nl




Tags

boer zwaarst celtic excelsior les deksel hameren onbewust opeiste tweeenhalve woudenstein zaakjes

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos