Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman haalt talent Wesley Sneijder bij selectie

21 december 2002 18:16 - VI Planet

Verslaggever: LD

Het 18-jarige talent Wesley Sneijder is door Ronald Koeman bij de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen Excelsior gehaald. De speler was verrast door het nieuws dat hij na de training op zaterdag te horen kreeg van Koeman. 'Ik heb er hard voor geknokt. Iedereen riep dat ik door moest naar het eerste elftal. Zelf heb ik steeds voor ogen gehad dat ik gewoon goed moest blijven presteren in Jong Ajax' aldus Sneijder in Radio Noord-Holland.

De tweebenige middenvelder tekende al in juli 2000 een contract bij Ajax. Sneijder heeft alle elftallen in de Ajax-jeugd doorlopen vanaf de E-junioren, meestal spelend op de linkshalfpositie. Enkele maanden geleden werd hij uitgeroepen tot 'Beste A-junior van Nederland' en bij Ajax tot 'Talent van het jaar'. Sneijder heeft een goed schot in beide benen en scoort regelmatig, ook met vrije trappen. Op dit laatste onderdeel oefende hij na afloop van de training nog even samen met coach Ronald Koeman, Christian Chivu en Tomas Gal?sek.

Meer op VI Planet




Tags

koeman chivu excelsior gal geknokt holland jong junioren linkshalfpositie nederland sek spelend tomas

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos