Transparent
Inloggen
Sluiten

Pover Ajax wint eenvoudig met 0-2 bij NEC

23 augustus 2015 16:22

Een vrij pover Ajax heeft zondagmiddag simpel gewonnen van NEC. In De Goffert werd het 0-2 door een doelpunt van Milik en een eigen doelpunt in de tweede helft.Ajax hield daarbij opnieuw het doel schoon.

Tegen een heel verdedigend NEC had Ajax heel veel balbezit. De ploeg wist echter weinig kansen te creëren. De warmte en het stroeve gras hielpen daarbij niet mee. Voetballend lukte het niet en de ploeg wist te weinig over te kunnen schakelen naar een opportunistischer spelletje.

Vlak na rust kwam Ajax op voorsprong. Arek Milik kreeg de bal aan de linkerkant en schoot de bal binnen achter Halldórsson. Hij had daarbij het geluk dat de IJslandse keeper niet scherp was. In het vervolg hoefde Ajax niet voluit te gaan, waardoor het een gezapige tweede helft werd. De beslissende 0-2 viel vlak voor tijd toen Van Eijden een voorzet van Sinkgraven in zijn eigen doel gleed.




Tags

pover milik arek eijden gezapige gleed goffert gras halldorsson ijslandse opportunistischer schoon sinkgraven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel mannsverk metz mikautadze ofwel pasveer potter rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam