Transparent
Inloggen
Sluiten

Excelsior met nieuw vertrouwen ?n De Haan tegen Ajax

19 december 2002 16:33

Verslaggever: M

Zondag staat de laatste competitiewedstrijd van het jaar voor Ajax op het programma. Ajax moet dan naar Kralingen voor het duel tegen Excelsior Rotterdam. Het reserve elftal van Feyenoord keerde woensdagavond een negatieve reeks met een verrassend makkelijke 1-2 overwinning tegen en bij Vitesse. De Rotterdammers trokken vandaag op de valreep voor Excelsior - Ajax nog versterking aan. Ferry de Haan komt over van Feyenoord en zal de laatste anderhalf jaar van zijn contract bij Feyenoord volmaken bij Excelsior. De verdediger komt bij Feyenoord niet meer aan de bak en zou in de winterstop de overstap maken. Vanwege blessures van de verdedigers Sprockel en Breuer werd de overstap vervroegd. Volgens Feyenoord zou hij zondag al in actie kunnen komen voor Excelsior.

Meer op




Tags

excelsior feyenoord haan breuer ferry kralingen sprockel trokken valreep vitesse volmaken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos