Transparent
Inloggen
Sluiten

Tete over Oranje: 'bizar hoe snel het kan gaan'

22 augustus 2015 07:00

Verslaggever: -

Kenny Tete hoorde vrijdag tot eigen verrassing dat hij bij de voorselectie van het Nederlands elftal zit. Na slechts zeven duels in de eredivisie werd hij al geselecteerd. De back maakte de afgelopen wedstrijden veel indruk. Na de wedstrijd afgelopen donderdag tegen Jablonec kreeg hij veel lof, onder andere van zijn coach Frank de Boer. Een uitverkiezing voor Oranje had hij echter nog niet verwacht. "Ik dacht: ’Huh, bizar hoe snel het kan gaan’. Ik had er echt nog geen rekening mee gehouden," zo laat hij weten in De Telegraaf.

"Maar ben er natuurlijk wel heel blij mee. Ik heb de hele lijst bekeken en als je dan tussen spelers van Bayern München, Manchester United en Paris Saint-Germain staat, vervult dat je met trots. Of ik definitief geselecteerd word of niet, dit is een enorme stimulans om zo door te gaan."




Tags

bizar oranje tete bayern boer eredivisie jablonec kenny stimulans telegraaf uitverkiezing vervult

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom begeleiding berghuis bergwijn boomen brobbey chico conceicao consistente dest elsimao engeland factor forbs godts gooide henderson kiki kruisje liverpool metz mikautadze mislintat mum porto sevic sosa steijn sutalo transferbeleid