Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'resultaat is heilig'

19 augustus 2015 16:50 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer liet tijdens de persconferentie weten dat het tegen Jablonec maar om e e n ding gaat. "We moeten doorkomen, dat is het enige dat telt. Of het nu links – of rechtsom gaat, boven- of onderdoor, dat maakt allemaal niet uit."Volgens de Ajax coach is alles geoorloofd om dat resultaat te behalen. "Als het mooi kan, zullen we het zeker niet nalaten. Maar er zijn ook wel eens momenten dat een tegenstander aandringt, en je blij moet zijn met een goed resultaat. We moeten de spelers aan hun verstand brengen dat het soms ook 'lelijk' moet. Aantrekkelijk voetbal is belangrijk, maar het resultaat heilig. We moeten daar een mooie combinatie in vinden.

"Voor de ontwikkeling van de ploeg is het volgens de Ajax coach van groot belang om Europees te spelen. "Het is een geweldige ervaring voor de spelers om te reizen, met andere spelsystemen geconfronteerd te worden en om de drie of vier dagen een wedstrijd te spelen."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

boer aandringt doorkomen geoorloofd jablonec nalaten onderdoor spelsystemen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli forbs hag hato hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc pasveer poster rensch rossi rulli sevic shogun sosa steijn taylor text