Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'veel vertrouwen in spelersgroep'

7 augustus 2015 18:29 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer liet tijdens de persconferentie weten ondanks de uitschakeling voor de Champions League vol vertrouwen te hebben in de competitiestart. "Ik heb veel vertrouwen in deze selectie en ook de spelersgroep is ervan overtuigd dat het goed gaat komen. Met deze groep is een heel hoog niveau haalbaar. Er zitten aardig wat spelers bij die de potentie hebben om later jarenlang in het Nederlands elftal te spelen. Uiteindelijk moeten we ervoor zorgen de voorspelbaarheid te minimaliseren. De spelers maken fouten en fouten horen bij het voetbal. Maar dat foutenpercentage moeten we eigenlijk zo laag mogelijk krijgen. Tegen Rapid kwam 75% van de tegendoelpunten voort uit onze fouten. Als we dat tot 20% verlagen is de kans dat je verliest veel minder groot."

Meer: Ajax.nl

Meer op Ajax.nl




Tags

boer competitiestart foutenpercentage minimaliseren rapid verlagen voorspelbaarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht