Transparent
Inloggen
Sluiten

UEFA keert duels om: Ajax eerst thuis tegen Jablonec [update]

7 augustus 2015 17:48

Mogelijk worden de duels van Ajax en Jablonec omgedraaid. Uit de loting kwam dat Ajax op 20 augustus uit zou spelen en een week later op 27 augustus thuis. De omkering is nog niet bevestigd door de UEFA en de clubs maar staat wel op het wedstrijdprogramma. Elders op de website gaat UEFA.com nog uit van de data zoals die uit de loting kwamen.

In Tsjechië wordt gemeld dat er sprake kan zijn van omkering omdat het Tsjechische Slovan Liberec volgens de loting ook op dezelfde dag moet thuisspelen.

[Update] Inmiddels bevestigt de Tsjechische tegenstander FK Jablonec dat de UEFA de wedstrijden inderdaad heeft omgekeerd.

[Update 2] Inmiddels heeft ook Ajax bevestigd dat ze eerst thuis zullen spelen.

20 augustus Ajax - FK Jablonec
27 augustus: FK Jablonec - Ajax




Tags

jablonec uefa omkering liberec omgekeerd slovan thuisspelen tsjechie wedstrijdprogramma

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper