Transparent
Inloggen
Sluiten

Beide Ajax-duels met Rapid live op SBS6

21 juli 2015 18:11 - Ajax.nl

Verslaggever: -

De kwalificatieduels van Ajax met Rapid Wien zijn beiden live te zien op SBS6. Vanaf de vierde voorronde heeft SBS6 samen met NU.nl de uitzendrechten. Eerder werd al duidelijk dat ze ook de uitzendrechten van de derde voorrondewedstrijd van Ajax thuis hadden weten te bemachtigen. Dat geldt dus ook voor de uitwedstrijd. Ajax treft de Oostenrijkers vanaf komende week in de strijd om deelname aan de UEFA Champions League. Woensdag 29 juli staan beide clubs vanaf 21:05 uur tegenover elkaar in het Ernst Happel Stadion in Wenen.

Een week later wordt de return gespeeld in de Amsterdam ArenA. Ajax - Rapid Wien wordt op dinsdag 4 augustus vanaf 20:15 uur gespeeld. De winnaar van het tweeluik mag door naar de play-offs - de laatste en beslissende voorronde - voor deelname aan de Champions League.

Meer op Ajax.nl




Tags

rapid uitzendrechten voorronde wien arena happel kwalificatieduels uefa voorrondewedstrijd wenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey conceicao dest elsimao engeland excelsior feyenoord gaaei hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes liverpool lucht metz mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht