Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax stopt met programmablad Kick Off

1 juli 2015 18:19 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax heeft besloten om met ingang van het nieuwe voetbalseizoen te stoppen met Ajax Kick Off. Door de ontwikkelingen op mobiel gebied en de beschikbaarheid van gratis wifi in de Amsterdam ArenA is de noodzaak van het papieren programmaboekje minder geworden.

De afgelopen acht seizoenen werd Ajax Kick Off bij thuiswedstrijden gratis verspreid in de Amsterdam ArenA in een oplage van 25.000 exemplaren. De inzet van online media biedt meer mogelijkheden in het bereiken van onze fans. Abonnees van Ajax Kick Off krijgen een aanbieding voor een vervangende publicatie. Voor de bezoekers in het stadion volgt op termijn een passend digitaal alternatief.

Meer op Ajax.nl




Tags

kick arena programmablad abonnees beschikbaarheid digitaal exemplaren mobiel oplage programmaboekje vervangende wifi

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten mislintat oranje passeren ramaj rensch schaduwspits sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos