Transparent
Inloggen
Sluiten

Algemeen directeur Michael Kinsbergen neemt afscheid

30 juni 2015 19:26

Verslaggever: -

Algemeen directeur Michael Kinsbergen nam vandaag na drie jaar algemeen directeur van Ajax te zijn geweest afscheid van de club. In die periode werd Ajax twee keer landskampioen en werd Ziggo binnengehaald als lucratieve hoofdsponsor met ABN Amro als co-sponsor. Kinsbergen laat in zijn afscheidsinterview op de officiële website weten er trots op te zijn dat de club er onder zijn leiding in is geslaagd om binnen drie jaar een begroting te krijgen waarin Ajax niet meer afhankelijk is van Champions League inkomsten. Daarmee is Ajax ook bij sportieve tegenslag ervan verzekerd niet in de financiële problemen te komen. "Dat we dit binnen drie jaar hebben kunnen bereiken, daar ben ik echt trots op. Zeker omdat we ook de investeringen in de jeugdopleiding belangrijk hebben laten toenemen." Kinsbergen is verder vooral trots op de portefeuille van de spelerscontracten en het in augustus te openen nieuwe home voor de jeugd.

Lees het volledige afscheidsinterview van Kinsbergen: Ajax.nl




Tags

kinsbergen michael afscheidsinterview abn amro binnengehaald hoofdsponsor spelerscontracten sponsor toenemen ziggo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal