Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - AS Roma

10 december 2002 09:40

Verslaggever: M

Vanavond om 20.45 uur speelt Ajax in de Arena de tweede Champions League wedstrijd in de tweede ronde. Na het gelijke spel uit bij Valencia zal Ajax nu thuis tegen AS Roma eigenlijk punten moeten pakken om goed in de race te blijven voor de bovenste twee plaatsen. Thuis verliezen brengt Ajax daarvoor in de problemen. De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter Merk en is uiteraard live te volgen via Nederland 2 en diverse buitenlandse stations.

Wie er spelen is nog steeds volledig onduidelijk. Dat heeft ook vooral te maken met de vele personele problemen en het feit dat Ronald Koeman liet weten dat hij alleen 100% fitte spelers op zal stellen met het oog op et duel tegen PSV. Het is daarom maar de vraag of Didulica en Litmanen zullen spelen. Datzelfde geldt voor De Jong bij wie het er om zal spannen of hij kan spelen. Trabelsi keert wel weer terug in het elftal, hij is zo goed als fit.

Van der Vaart en Sikora zijn er in ieder geval niet bij door hun tegen De Graafschap opgelopen blessures. Hetinga, O'Brien en Lobont staan al veel langer op het lijstje afwezigen. Naast de blessurereeks mist Ajax Chivu en Galasek wegens een schorsing na hun gele kaarten in het duel tegen Valencia.

De voorhoede zal waarschijnlijk bestaan uit het drietal Van der Meyde, Zlatan en Mido. Daardoor kreeg Machlas weer eens de kans op de bank.

Bij de Italianen ontbreken zoals eerder gemeld Delvecchio en Tomassi, de in een vormcrisis verkerende Batistuta start op de bank.

Vermoedelijke opstelling: Antonioli, Candela, Panucci, Samuel, Zebina, Cafu, Lima, Emerson, Bombardini, Totti en Montella.

Meer op




Tags

roma valencia voorbeschouwing antonioli arena batistuta blessurereeks bombardini brien cafu candela chivu delvecchio didulica emerson galasek graafschap hetinga italianen jong koeman lima litmanen lobont machlas meyde mido montella nederland panucci samuel sikora spannen stations tomassi totti trabelsi vaart verkerende voorhoede vormcrisis zebina zlatan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos