Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax-Willem II het beste

23 mei 2015 11:44 - Wedstrijd van het Seizoen

Verslaggever: A

Er viel het afgelopen seizoen niet veel te genieten van Ajax. De fans beoordeelden het seizoen dan ook met een 5,39, een onvoldoende. Slechts 19 van de 48 wedstrijden werden beoordeeld met een 6 of hoger. Toch waren er ook lichtpuntjes. De met 5-0 gewonnen eredivisiethuiswedstrijd tegen Willem II was de mooiste wedstrijd van het seizoen, met een waardering van 7,36. Ook mooi was de 4-0 thuis tegen APOEL FC. De meest dramatische wedstrijd was de verloren bekerwedstrijd Ajax-Vitesse. Deze wedstrijd kreeg de waardering 2,02.

Thuiswedstrijden werden met 5,60 gemiddeld iets beter gewaardeerd dan uitwedstrijden met 5,19. Verder waren de Europese wedstrijden leuker dan de rest. In de Champions League werd Ajax gewaardeerd met een 6,41.

Als we per maand kijken, is het afglijden van Ajax gedurende het seizoen goed te zien. September 2014 was nog goed voor een 6,16, maar de waarderingen werden steeds lager met als dieptepunt april en mei van dit jaar: 4,08 respectievelijk 4,18. Bekijk hier meer details.

Meer op Wedstrijd van het Seizoen
Tags

afglijden apoel beoordeelden dieptepunt eredivisiethuiswedstrijd lichtpuntjes vitesse waarderingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

berghuis bertjek brobbey elsimao farioli feyenoord footballanalyst forbs hato heitinga henderson hlynsson inverted kaplan kiki kroes mannsverk nice overtal ramaj rensch schreuder sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks