Transparent
Inloggen
Sluiten

Triest einde seizoen met nederlaag tegen hekkensluiter

17 mei 2015 16:32

Ajax heeft in Dordrecht op trieste wijze afscheid genomen van seizoen 2014/2015. De ploeg ging met 2-1 onderuit tegen de hekkensluiter. Vooraf had Frank de Boer er nog op gehamerd dat de ploeg de naam Ajax niet te grabbel mocht gooien door puntenverlies.

In de eerste helft was er weinig te beleven in Dordrecht. Ajax zorgde wel voor het meeste gevaar, maar creëerde te weinig kansen om echt ergens aanspraak op te kunnen maken. El Ghazi en Van der Hoorn waren met kopballen het dichtstbij een treffer.

Na rust kwam de wedstrijd meer los. Eerst was het Viktor Fischer die Ajax op 0-1 voorsprong kon zetten nadat een afgeslagen bal opnieuw in het penaltygebied werd gebracht. Waar Ajax dacht de wedstrijd makkelijk te kunnen uitspelen, kreeg de ploeg de deksel op de neus. FC Dordrecht ging een-op-een spelen. Dat leverde nog succe sop ook. Nadat Korte de paal nog had getroffen was het Klaiber die wel voor de gelijkmaker zorgde. In blessuretijd zorgde Van Haaren zelfs nog voor de winnende treffer.




Tags

dordrecht hekkensluiter aanspraak afgeslagen boer creeerde deksel dichtstbij fischer gehamerd ghazi grabbel haaren hoorn klaiber penaltygebied puntenverlies sop succe viktor

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos