Transparent
Inloggen
Sluiten

Jonk: 'minimaal één keer en vaak ook twee of drie keer per week contact met Johan'

8 mei 2015 17:56 - Fox Sports

Wim Jonk, hoofd jeugdopleidingen bij Ajax, hield zich sinds de onrust bij Ajax naar buiten kwam buiten de media. Vandaag gaf hij een uitgebreid interview aan FOX Sports dat zondag uitgezonden wordt. Inmiddels is er al een kort deel van het interview te zien op de website van de zender. De Volendammer laat weten dat er veel goed gaat in de jeugdopleiding, maar het altijd beter kan. "Daarover praten Johan Cruijff en ik ook wekelijks met elkaar. 'Wat zien we. Wat gebeurt er. En hoe kun je dat nog verder aantrekken'. Je legt de lat steeds hoger. Voor jezelf, de coaches en ook de jeugd. Elke week heb ik minimaal één keer en vaak ook twee of drie keer contact met Johan."

Bekijk de voorbeschouwing van het interview: Fox Sports

Meer op Fox Sports




Tags

jonk fox jeugdopleidingen volendammer voorbeschouwing zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos