Transparent
Inloggen
Sluiten

Ponce hoopvol terug in Chili

6 december 2002 00:43

Verslaggever: M

Waldo Ponce is inmiddels teruggekeerd in Chili na zijn stage bij Ajax. De Chileense verdediger liet weten hoopvol te zijn dat het uiteindelijk van een transfer zal komen. In een interview met de Chileense krant El Mercurio liet hij weten dat de 5 personen van de technische staf van Ajax die hem beoordeeld hadden positief waren. De verdediger liet weten te verwachten dat in de komende weken duidelijk wordt of het tot een transfer komt. Zijn makelaar Silberman liet weten dat er slechts nog wat administratieve zaken moeten worden afgehandeld en de transfer zo goed als rond is. Hij staat er echter om bekend wel vaker ver vooruit te lopen op de zaken.

Technisch directeur leo Beenhakker liet vorige week nog weten dat Ajax hem in de winterstop sowieso niet zal aantrekken en dat later zal moeten blijken of er een transfer in de zomer inzit voor Ponce.

Meer op




Tags

ponce chili hoopvol chileense administratieve beenhakker inzit leo makelaar mercurio silberman stage waldo

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

berghuis bergwijn boomen branco brobbey diepgang elsimao farioli feyenoord forbs hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mislintat nice overtal rensch rossi sevic shogun sosa steijn taylor text titel wingbacks