Transparent
Inloggen
Sluiten

Broertje Dragi Gudelj tekent voor drie jaar bij Ajax

6 mei 2015 16:22 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Dragisa Gudelj. De verdediger tekent in Amsterdam een contract dat ingaat op 1 juli 2015 en een looptijd heeft van 3 seizoenen, tot en met 30 juni 2018.

Gudelj werd geboren op 8 november 1997 in Breda en heeft zowel de Nederlandse als de Servische nationaliteit. De 17-jarige Servisch jeugdinternational is afkomstig uit de jeugdopleiding van NAC Breda. Hij zal met ingang van komend seizoen worden toegevoegd aan de selectie van Jong Ajax.

,,Dit is een heel belangrijke stap voor mij", aldus Dragisa Gudelj. ,,Ik wil me graag verder ontwikkelen. Dat kan uitstekend bij Jong Ajax. Met de hulp van alle trainers om me heen wil ik op alle vlakken een betere speler worden. Uiteindelijk is het natuurlijk mijn droom om de stap naar het eerste elftal te maken. Dat ik hier samen met mijn broer Nemanja ga spelen, is natuurlijk heel bijzonder. Ik heb een hechte band met hem. Het is daarom fijn dat hij dicht in de buurt is.”

Meer op Ajax.nl




Tags

gudelj broertje dragi dragisa jong ingaat nac nationaliteit nemanja

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht