Transparent
Inloggen
Sluiten

Didulica moet kiezen tussen nationale elftal van Australi? en Kroati

4 december 2002 18:39

Verslaggever: M

De huidige eerste keeper van Ajax keeper Joey Didulica staat in de picture van Frank Farina voor het nationale elftal van Australi?. 'Mark Schwarzer is de nummer 1, maar nu Kalac niet speelt, komt Didulica zeker in aanmerking' aldus Farina in Sydney Morning Herald. In een reactie laat de Ajax keeper weten ook gepolst te zijn om uit te komen voor het nationale elftal van Kroati?. Zijn voormalige ploeggenoten Josip Simunic en Ante Seric maakten eerder de overstap naar Kroati?. Omdat Didulica nog niet eerder uitkwam voor Australi? zou een overstap nog tot de mogelijkheden behoren.

In het interview liet Didulica weten niet gereageerd te hebben op de contacten uit Kroati? omdat hij eerst zijn positie onder de lat bij Ajax wilde veroveren. De gedachte van Kroati? staat hem op zich wel aan, omdat hij daar meer kans zou hebben om te spelen en hij voor interlands niet helemaal naar de andere kant van de wereld hoeft af te reizen.

Meer op




Tags

didulica kroati australi farina ante gepolst herald joey josip kalac morning picture schwarzer seric simunic sydney uitkwam

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos