Transparent
Inloggen
Sluiten

Raiola op zoek naar nieuwe club voor Kishna: 'de klik is er niet'

26 maart 2015 22:49 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: -

Een vertrek van Ricardo Kishna komende zomer bij Ajax is volgens zijn zaakwaarnemer onvermijdelijk. 'Mijn persoonlijke mening is dat Frank de Boer een goede trainer is. Ik diskwalificeer hem niet als ik zeg dat het niet botert met Ricardo. Er is gewoon geen klik. Dan moet je verder kijken. Dat hoeft niet per se het buitenland te zijn. Het zou best kunnen dat het voor de ontwikkeling van Ricardo het beste is als hij nog een paar jaar in Nederland blijft. Feyenoord en PSV zou in dat opzicht ook goed zijn."

"Het is een tijdje goed gegaan. Maar de irritaties waren duidelijk zichtbaar. De klik is er niet. Ajax heeft hem niet nodig, hij heeft Ajax niet nodig, dan is het verstandig als hij het dan elders probeert."

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

kishna raiola boer botert diskwalificeer feyenoord irritaties nederland onvermijdelijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon rulli tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos