Transparent
Inloggen
Sluiten

Succes voor jonge Ajacieden bij EK-kwalificatie Onder 19

26 maart 2015 21:00

Verslaggever: -

Op de eerste speeldag van de Eliterondes van de EK-kwalificatie voor het EK onder 19 komende zomer waren de diverse Ajacieden succesvol.

Oranje onder 19 wist met zes Ajacieden in de basis (Van Bruggen, Bazoer, Van de Beek, Nouri, Owusu en Mirani) met 1-0 te winnen van Servië onder 19. De ploeg had het moeilijk, maar haalde het uiteindelijk met de hakken over de sloot. Riedewald werd gespaard, maar speelde uiteindelijk nog een kwartier mee. Komende dagen volgen nog de duels tegen Noorwegen en Zwitserland. Alleen de winnaar van de poule gaat naar het EK.

Tsjechië onder 19 begon het toernooi met een 0-1 zege op Ierland. Cerny stond in de basis. Hij werd een kwartier voor tijd gewisseld. Tsjechië gaat na de eerste speeldag alleen aan de leiding, Duitsland en Slowakije speelden in de poule gelijk.

Robert Muric speelde met Kroatië met 2-2 gelijk tegen Italië. Muric werd uiteindelijk vlak voor tijd gewisseld. Naast Kroatië en Italië completeren Oostenrijk en Schotland de poule.




Tags

kwalificatie kroatie muric speeldag tsjechie bazoer beek bruggen cerny duitsland eliterondes ierland mirani noorwegen nouri oostenrijk oranje owusu riedewald schotland slowakije zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper