Ajax A1 verslaat PSV op De Toekomst

30 november 2002 20:13

Verslaggever: M

Ajax A1 heeft zaterdagmiddag op De Toekomst de competitiewedstrijd tegen hun leeftijdsgenoten van PSV gewonnen. De Amsterdammers zegevierden met 4 - 2. Bij rust leidde de thuisploeg al met 3 - 0 door doelpunten van Robin Muller van Moppes, Cameron en Esajas. In de tweede helft kreeg Ajax meer tegenstand van de Eindhovenaren, maar in echte problemen kwam het elftal van Danny Blind niet. Sneijder zorgde voor het laatste Amsterdamse doelpunt. Ajax staat in de competitie op een 6de plaats met 20 punten uit 12 duels, 11 punten achter koploper Vitesse dat al 13 wedstrijden speelde. Volgende week moet Ajax naar Arnhem.