Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Ajax - FC Twente

30 november 2002 11:36

Verslaggever: M

Zondagmiddag om 14.30 uur speelt Ajax voor de competitie thuis tegen FC Twente. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Egmond. Live-beelden van de wedstrijd zullen als proef opnieuw worden uitgezonden via de offici?le website van Ajax. Ajax gaat de wedstrijd in met een voorsprong van 3 punten op de naaste concurrent. FC Twente maakt een wat wisselvallig seizoen door en staat op een negende plaats in de competitie. De laatste weken doet de ploeg het heel behoorlijk. Na de topwedstrijd tegen Valencia zal Koeman alle aandacht nodig hebben om de ploeg weer schoon te krijgen in het koppie en zich volledig te laten concentreren op de competitie.

Ronald Koeman kan zondag in ieder geval niet beschikken over Timmer, O'Brien, Heitinga en Lobont. Alen kampen nog steeds met blessures. Het is nog onzeker of Van Damme en Sikora zondag voor Ajax uit kunnen komen. De coach van Ajax zal weer terugvallen op een 4-3-3 systeem.

Afgaand op de laatste krijgt Zlatan Ibrahimovic weer een basisplaats van Koeman. Aan de linkerkant droegen zowel De Jong als Boukhari een geel hesje.

Vermoedelijke opstelling: Didulica, Trabelsi, Bergdolmo, Chivu, De Jong, Galasek, Pienaar, Van der Vaart, Van der Meyde, Zlatan en Boukhari.

Aan de kant van FC Twente ontbreekt alleen de geblesseerde Van der Weerden. Ouedraogo is weer terug na zijn schorsing.

Meer op




Tags

twente koeman boukhari jong voorbeschouwing zlatan afgaand alen bergdolmo brien chivu damme didulica droegen egmond galasek heitinga hesje ibrahimovic lobont meyde ouedraogo pienaar schoon sikora timmer trabelsi vaart valencia weerden wisselvallig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn boomen brekers brobbey chelsea elsimao farioli godts hag hato heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj roon tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos