Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax eert overleden jeugdspelers met plaquettes

16 maart 2015 18:47 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax-leden kwamen zondag alvast bijeen voor de viering van het 115-jarig bestaan van de club. Woensdag 18 maart is de officiële verjaardag van de club. 115 jaar Ajax bood naast talloze hoogtepunten ook dieptepunten. Drie jeugdspelers die ooit overleden, vormen enkele van de zwartste bladzijdes in de clubhistorie. Sinds zondag wordt het Ajax-drietal herdacht op de Toekomst.

De ooit aanstormende Ajax-talenten Wesley de Ridder, Remco Muller en Cor van den Brink hebben sinds afgelopen weekend een tastbare plek in het hart van de vereniging, op een fraaie plek in de kantine van sportcomplex de Toekomst. De onthulling van de plaquettes werd zondag bijgewoond door Ajax-leden en familieleden van de jeugdspelers.

Meer op Ajax.nl




Tags

plaquettes aanstormende bijgewoond bladzijdes brink dieptepunten familieleden fraaie herdacht hoogtepunten jarig kantine muller onthulling remco ridder sportcomplex talloze tastbare viering zwartste

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal