Transparent
Inloggen
Sluiten

Oranje opnieuw gelijk tegen Belgi

30 maart 2000 00:38

Verslaggever: JL

In een uitverkocht Koning Boudewijn-stadion in Brussel heeft het Nederlands Elftal 2-2 gelijkgespeeld tegen Belgi?. Ajacied Aron Winter zat de gehele wedstrijd op de bank.

Oranje, dat de wedstrijd begon in de klassieke Ajax-opstelling, begon erg zwak aan de wedstrijd en stond net als in Rotterdam al na een half uur met 2-0 achter tegen de fel spelende Belgen door goals van Verheyen en E.Mpenza. Niet veel later wist Kluivert uit een corner nog de 2-1 binnen te koppen, waardoor Oranje met 2-1 de rust in ging.

In de tweede helft kwam Oranje veel beter uit de startblokken en kregen onder meer Kluivert en Makaay de bal niet langs de de Belgische doelman De Wilde. Totdat Rijkaard Talan in bracht voor Makaay, die niet veel later de de niet te missen kans gaf op Kluivert. In de laatste minuut kreeg Seedorf nog een enorme kans om de winnende treffer te maken, maar Neerlands duurste voetballer schoot de bal hoog over het doel.

Meer op




Tags

oranje belgi kluivert makaay aron brussel mpenza neerlands rijkaard seedorf talan verheyen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht