Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'veel te weinig kansen gecreëerd'

8 maart 2015 17:40

Verslaggever: -

Frank de Boer vond na afloop van het duel tegen Excelsior dat het spel tot aan de laatste fase goed was. 'Alleen gaat het om kansen creëren en scoren, dat hebben we veel te weinig gedaan," zo gaf hij aan bij Fox Sports.

"De eerste opbouwfase was goed, de tweede ook, maar het gaat om de derde. Dat je dreigend wordt rond het strafschopgebied en over de hele wedstrijd waren we dat maar sporadisch. Er was veel te weinig diepgang. Vaak loop je voor niets, maar vaak ook wel voor iets. Wil je iets creëren, dan zal je je voor elkaar moeten opofferen. Dan komt er nog meer ruimte op het middenveld en word je dreigend. Maar nu waren we tegen een muur aan het opboksen, waar we niet doorheen kwamen."

"Uiteindelijk hebben we niets weggegeven, behoudens die corner. Maar toen hadden we binnen een seconde ook weer de bal. Dus dat was heel goed verzorgd. Alleen gaat het om kansen creëren en scoren, wat we veel te weinig gedaan hebben."




Tags

boer diepgang excelsior fox muur opbouwfase opofferen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper