Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman prijst Valencia

26 november 2002 21:49

Verslaggever: M

Ajax heeft in de vooravond een training van ongeveer 75 minuten afgwerkt in het stadion van Valencia 'Camp de Mestalla' om alvast te wennen aan de omstandigheden van o.a. het kunstlicht en de grasmat. Na een grondige warming-up volgden een aantal oefeningen in het afwerken op de goal. De training werd afgesloten met een oefenpartij. Aan de training ging een persconferentie van Koeman vooraf. De Ajax coach prees daarbij net als maandag de Spaanse ploeg. Volgens Koeman heeft Valencia ??n van de sterkste elftallen van Europa op dit moment. Maandag had hij ook al gezegd Valencia beter te vinden dan Real Madrid en Barcelona.

Koeman liet weten diverse wedstrijden van de komende tegenstander bekeken te hebben en onder de indruk te zijn van de kracht en de ervarenheid van de ploeg. 'Een goed voorbeeld was de CL wedstrijd tegen Liverpool, waarbij de tegenstanders nauwelijks een mogelijkheid kreeg'.

Howel Koeman liet weten niet op voorhand te willen tekenen voor een gelijkspel, vindt hij een gelijkspel wel een goed resultaat. 'Thuis zullen wij de wedstrijden moeten winnen en proberen uit hier en daar een punt te pakken'

Over zijn opstelling liet hij weinig los op de persconferentie. Wel liet hij weten extra defensieve voorzorgsmaatregelen in te bouwen tegen de ervaren Spanjaarden. Een verzwakt Valencia verwacht hij niet ondanks de blessures van topspelers als Aimar en Kily Gonzalez. 'Nu krijgt een topspeler als Vicente de kans' aldus Koeman.

Meer op
Tags

koeman valencia prijst afgwerkt aimar barcelona camp ervarenheid gonzalez howel kily kunstlicht liverpool madrid mestalla oefenpartij prees topspeler vicente vooravond voorhand voorzorgsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.