Transparent
Inloggen
Sluiten

Wedstrijdselectie Ajax voor Eagles: Klaassen en Veltman terug, Serero en Sigthorsson nog niet

7 februari 2015 16:28 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Davy Klaassen en Joël Veltman keren voor de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles terug in de wedstrijdselectie. Trainer Frank de Boer heeft zijn 19-koppige selectie zaterdag bekendgemaakt. De Boer kan onder meer niet beschikken over Thulani Serero.

Voor de Zuid-Afrikaan komt het treffen in de Adelaarshorst te vroeg. Ook de geblesseerde Kolbeinn Sigthórsson is zondag nog niet van de partij. Niklas Moisander is evenmin inzetbaar. De Fin ontving rood in de midweekse ontmoeting met AZ en is een duel geschorst. In de wedstrijdselectie is ook plaats voor de twee debutanten uit het treffen met de Alkmaarders: Daley Sinkgraven en Kenny Tete.

Selectie Ajax voor uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles
Jasper Cillessen
Ricardo van Rhijn
Joël Veltman
Nicolai Boilesen
Mike van der Hoorn
Daley Sinkgraven
Davy Klaassen
Ricardo Kishna
Jairo Riedewald
Lucas Andersen
Arek Milik
Lasse Schöne
Anwar El Ghazi
Kenny Tete
Andre Onana
Nick Viergever
Riechedly Bazoer
Niki Zimling
Queensy Menig

Meer op Ajax.nl




Tags

eagles veltman serero sigthorsson boer kenny sinkgraven tete afrikaan andersen arek bazoer boilesen debutanten evenmin ghazi hoorn jairo kishna kolbeinn lucas menig milik moisander niki niklas onana ontmoeting queensy rhijn riechedly riedewald schone thulani viergever zimling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos