Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'mijn hart zegt op dit moment dat ik bij Ajax blijf'

2 februari 2015 18:04

Verslaggever: -

Bij de presentatie van de nieuwste editie van Helden Magazine liet Frank de Boer desgevraagd weten dat hij nog zeker niet klaar is bij Ajax. In de media en ook onder de fans gaan steeds meer stemmen op dat Ajax en De Boer toe zijn aan een nieuwe stap. De Ajax coach zegt gevoelsmatig nog niet weg te willen bij Ajax. Zijn persoonlijke situatie speelt daarbij ook een rol. "Het klopt inderdaad dat ik graag bij de handbalwedstrijden van mijn dochters aanwezig ben. Dat is natuurlijk een voordeel van Ajax. Mijn hart zegt op dit moment dan ook dat ik bij Ajax blijf. De kans dat ik ook volgend seizoen blijf is groter dan dat ik wegga, denk ik."

Desgevraagd bevestigde Frank de Boer de berichten dat Ajax met de komst van Daley Sinkgraven klaar is op de transfermarkt. "We kopen niemand meer voor het verstrijken van de transferdeadline."

Meer: HeldenOnline.nl




Tags

boer dochters editie handbalwedstrijden heldenonline magazine sinkgraven transferdeadline

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal