Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax Cape Town in beroep tegen beslissing scheidsrechter

23 november 2002 00:01

Verslaggever: M

Ajax Cape Town heeft een beroep ingediend tegen de uitslag van de halve finale wedstrijd om de Coca Cola Cup tegen de Kaizer Chiefs. De satellietclub wil de met 0-1 verloren halve finalewedstrijd ongeldig laten verklaren vanwege dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. De club wil voorkomen dat verkeerde beslissingen van scheidsrechters die enorme financi?le gevolgen voor de spelers en clubs hebben zoals bij bekerwedstrijden zonder consequenties blijven.

In de halve finale liet de scheidsrechter om dubieuze redenen een vrije trap overnemen, waaruit in tweede instantie gescoord werd. Vervolgens floot hij een aanval in de tweede helft af om een speler medisch te laten behandelen, terwijl Ajax Cape Town met 4 spelers in de aanval was tegen 2 spelers van Kaizer Chiefs. Ajax Cape Town liep daardoor de zeer lucratieve finale van de Coca Cola Cup mis.

Na een slechte start in de competitie met 3 nederlagen op rij herstelde de Zuid-Afrikaanse satellietclub van Ajax zich met een ongeslagen reeks in de competitie en in de Coca Cola Cup tot aan de halve finale dus.

Meer op




Tags

cape town beroep coca cola chiefs kaizer satellietclub behandelen finalewedstrijd herstelde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper