Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'kunnen op dit moment niet zonder Moisander, twijfels over Denswil'

6 januari 2015 19:41 - Ajax TV

Verslaggever: -

Frank de Boer laat bij Ajax TV weten verdediger Niklas Moisander deze winterstop niet te laten vertrekken omdat hij niet genoeg vertrouwen had in concurrent Stefano Denswil. "We kijken niet alleen naar de spelers zelf natuurlijk, maar ook gewoon naar wat we nodig hebben. En ik denk dat wij op dit moment niet zonder Niklas Moisander kunnen. Hij is niet voor niks aanvoerder. Het is een heel betrouwbare speler, zowel binnen als buiten het veld. Daarom wilden we hem niet laten gaan."

"Je moet keuzes maken. Ga je voor Stefano Denswil op die positie? Kun je erop vertrouwen dat hij dat gat kan opvullen? Nou, daar heb ik mijn twijfels over gehad en ik weet wat ik aan Niklas heb. En ik heb op dit moment meer vertrouwen in Niklas dan in Stefano. Misschien had Denswil het wel goed gedaan, dat weet je nooit. Maar in het topvoetbal krijg je niet zoveel tijd. Vooral in de periode die er nu aan zit te komen, moeten wij top zijn, anders kun je het kampioenschap vergeten. Dus ik moet soms ook aan de club denken en aan mezelf. En niet alleen maar aan spelers."

Meer op Ajax TV




Tags

moisander niklas boer opvullen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts heerenveen henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos