Transparent
Inloggen
Sluiten

Schone meest waardevolle speler van 2014: 'mijn beste jaar uit mijn carrière'

22 december 2014 18:49

Verslaggever: -

Lasse Schone is de meest waardevolle speler van kalenderjaar 2014 in de eredivisie. Hij was bij 24 doelpunten betrokken. Dertien scoorde hij er zelf, elf keer zorgde hij voor de assist. De Deen bleef Depay (22), Kramer (19) en Klaassen (18) duidelijk voor.

Tegenover Helden Online laat Schone weten trots te zijn op zijn jaar. Met Ajax behaalde hij natuurlijk de landstitel binnen en werd hij uitgeroepen tot Ajacied van het Jaar. "Afgelopen seizoen was het beste jaar uit mijn carrière. Veel mensen hadden dit bij mijn komst natuurlijk niet verwacht. Je hoopt dat je dit kan bereiken in je loopbaan. Als het dan lukt, maakt dat je super trots. Hiervoor kwam ik naar Ajax. Ik wilde dolgraag kampioen worden. Als het dan twee keer achter elkaar lukt, is dat geweldig."

Meer van Schone: Helden Online




Tags

schone depay eredivisie kramer landstitel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.254 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey derk elsimao gaal godts goedkopere handel hato henderson kiki kpmg kroes medic mislintat praag rensch rulli rvc sevic sosa sutalo teze twente voorkennis vos wijs