Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: geen verklaring voor fouten Veltman dit seizoen

20 december 2014 06:59

Verslaggever: -

Frank de Boer laat in De Telegraaf weten de dat hij voor wat betreft de persoonlijke fouten van Joel Veltman nog niet de vinger op de zere plek heeft kunnen leggen. "Ik heb er geen verklaring voor waarom hij dit seizoen zo veel fouten maakt. Ik vind hem nog steeds een goede verdediger, maar tegen Vitesse ging hij wel twee of drie keer heel opzichtig in de fout. Dat mag niet. Zeker niet als je heel wat wedstrijden op niveau hebt gespeeld."

De verdediger is niet onomstreden meer, maar de Ajax coach laat hem tegen Excelsior wel weer gewoon starten. "Hij moet zich zeker zorgen maken. Ik ben echter geen coach die iemand er direct uithaalt, want hij heeft ook veel goede wedstrijden gespeeld en start ook gewoon tegen Excelsior. Hij lijkt inderdaad aan vakantie toe. Maar dan moet hij maar alles uit zijn tenen halen."




Tags

boer veltman excelsior telegraaf tenen uithaalt vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.204 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afca ake axel berghuis derk dijk dongen elsimao faberski farioli feyenoord gaaei hato johanssen kiki kroes lido nac oranje pasveer ramaj rensch rulli schreuder sevic sutalo timber traore veerman weghorst