Transparent
Inloggen
Sluiten

Dijkhuizen: Ajax zal ons kunstgras niet leuk vinden

20 december 2014 06:54

Bij Excelsior zijn er vooral vrolijke gezichten in aanloop naar het duel tegen Ajax. De tweede club uit Rotterdam won deze week met maar liefst 6-0 van NAC in de bekerstrijd. Ze hopen wat van dat elan mee te kunnen nemen naar zondag. "Een mooie wedstrijd om het jaar 2014 mee te eindigen", zegt coach Marinus Dijkhuizen op de website van de thuisclub. "Ajax is natuurlijk een sterke tegenstander, maar het is geen ploeg die zomaar over elke tegenstander heen loopt."

Dijkhuizen weet niet welke invloed de bekerduels van Excelsior en Ajax zullen hebben op het duel van zondag. "Dat zijn moeilijke dingen. Zij zullen niet denken: dat doen we wel even, maar voor Ajax is dit wel een van de mindere uitwedstrijden. Op kunstgras, dat zullen ze ook niet leuk vinden. Bij ons is aan vertrouwen geen gebrek, die overwinning van gisteren geeft een goed gevoel. Wij willen in elk geval lang in de wedstrijd blijven en niet, zoals tegen Feyenoord, al vroeg in de wedstrijd kansloos zijn. Hopelijk kunnen we 2014 op een mooie manier afsluiten."




Tags

dijkhuizen excelsior bekerduels bekerstrijd elan feyenoord gezichten marinus nac thuisclub vrolijke

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.251 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal