Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: buitenland kriebelt nog niet

18 december 2014 08:05

Verslaggever: -

Afgelopen week liet Ronald de Boer weten dat zijn broer Frank er zeker open voor zou staan als Liverpool zich voor hem zou melden. Dat voedde de geruchten over ene mogelijke overgang nu Liverpool manager Brendan Rodgers daar onder vuur ligt. Zelf zegt de Ajax coach er niet mee bezig te zijn. "Ik heb nog niet echt over het buitenland nagedacht en dat wil ik ook helemaal niet, omdat ik meer met Ajax bezig ben", zo geeft hij aan in De Telegraaf.

"Ik wil eigenlijk helemaal niet over Liverpool praten. Ook niet uit respect naar de huidige trainer die een fantastisch seizoen achter de rug heeft en nu iets minder presteert. Zolang ik geen belletje heb gehad ga ik er ook niet over nadenken. Ik heb het druk zat met Ajax. En als niemand belt, ben ik hartstikke blij om hier te blijven. En misschien beslis ik dat sowieso wel. Ik heb in elk geval het toekomstbeeld dat hier iets moois kan groeien. Het buitenland kriebelt nog niet."




Tags

boer liverpool beslis brendan rodgers telegraaf toekomstbeeld voedde vuur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa stilstand sutalo tahirovic taylor vos