Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax wint met 3-1 van Utrecht

14 december 2014 14:24

Verslaggever: -

Ajax heeft zondagmiddag de lunchwedstrijd tegen FC Utrecht met 3-1 weten te winnen. FC Utrecht bood goed tegenstander, maar Ajax won uiteindelijk verdiend met 3-1.

FC Utrecht was in de beginfase op karakter gevaarlijk tegen Ajax. De ploeg van Frank de Boer wist echter onder de druk uit te voetballen en speelde uiteindelijk een goede eerste helft. Het was Thulani Serero die Ajax met een afstandsschot na een kwartier spelen op voorsprong zette. Nog geen vijf minuten later was het 2-0 toen Davy Klaassen een combinatie met Arek Milik uitstekend afrondde. Ajax speelde uitstekend en het leek wachten op meer doelpunten.

Uit het niets kwam FC Utrecht terug in de wedstrijd. Rubin rondde een steekpass van Duplan goed af voor de 2-1. Dat gaf de tegenstander vertrouwen. Na rust was de ploeg uit de Domstad dichtbij de gelijkmaker. De beste kans was voor Kum die de paal trof. Ajax had het in die fase moeilijk. Nadat De Boer ingreep door El Ghazi en Riedewald in te brengen voor Kishna en Andersen was het snel gedaan. Binnen de minuut zorgde El Ghazi met zijn eerste actie voor de beslissing in de wedstrijd. Hij trok met een sleepbeweging naar binnen en rondde vervolgens uitstekend af voor de 3-1. In de slotfase kreeg Ajax alle ruimte om verder uit te lopen. De ploeg liet het echter bij de 3-1 tegen de angstgegner van weleer.




Tags

utrecht boer ghazi afrondde andersen angstgegner arek beginfase duplan kishna kum lunchwedstrijd milik riedewald rubin serero sleepbeweging steekpass thulani

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton tsja verrips wereldtopper