Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: uiteindelijk spelen we ze wel kapot

10 december 2014 23:21

Verslaggever: -

Frank de Boer was na te spreken over de 4-0 zege, al had hij de nodige kritische kanttekeningen over de eerste helft. "Ik moet de ploeg een compliment maken. Ze hebben een goede prestatie geleverd. Maar we waren ook slordig in balbezit en dan ging het tempo er te vaak uit," zo gaf hij aan voor de camera van de NOS. "De ploeg had in de eerste helft geen idee wat er gebeurde. Tegen dit systeem komen we nooit te spelen. Onze ploeg wist niet hoe ze daar mee om moesten gaan. Ze hadden sneller om moeten schakelen naar drie verdedigers. Dat hadden ze eerder moeten oppikken."

"Uiteindelijk spelen we ze wel kapot, en dat was het doel. Ik moet de ploeg een groot compliment hoe we continu druk hebben gegeven, tot aan de 90ste minuut nog. Het is achteraf doodzonde dat we niet meer druk hebben kunnen zetten op Paris Saint Germain. Daar hebben we gewoon te weinig punten voor gehaald. Er zullen geen zwakke ploegen bij de loting voor de Europa League meer zijn. We kunnen onze borst natmaken, ook in de Europa League. Maar het is duidelijk dat we ver willen komen in het toernooi."
Tags

boer borst kanttekeningen natmaken nos oppikken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met AjaxAjax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

annex berghuis bertjek boomen branco elsimao farioli forbs godts halven henderson hlynsson jim jong kiki kroes linksbuiten mannsverk medic rcm rosario sevic sutalo tahirovic taylor tegengoals traore unuvar vos weghorst