Transparent
Inloggen
Sluiten

Duitsers rekenen niet meer op terugkeer van Milik

8 december 2014 18:51 - Voetbalprimeur.nl

Verslaggever: -

Bij Bayer Leverkusen verwachten ze niet meer dat Arek Milik nog terugkeert naar die club. "Op dit moment is er nog niets beslist, maar ik kan me voorstellen dat Ajax de optie licht en Arek Milik aan het eind van het seizoen naar Ajax gaat. De vraagprijs ligt tussen de 1,5 en 2 miljoen euro", zo stelde technisch directeur Rudi Völler tegenover Voetbalprimeur. Bij coach Schmidt komt de Pool niet in de plannen voor. "Ik heb me met de situatie van Milik niet zo bezig gehouden. De overgang naar Ajax was voor mijn komst naar Bayer Leverkusen reeds beslist. Ik kan me niet voorstellen dat hij nog bij deze club terugkeert."

Meer op Voetbalprimeur.nl




Tags

milik arek bayer leverkusen pool rudi schmidt voetbalprimeur voller

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht