Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: 'geen risico's nemen met El Ghazi, lichte verrekking Zimling'

5 december 2014 15:16 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Frank de Boer mist zaterdagavond behalve Anwar El Ghazi ook Niki Zimling. Queensy Menig zit daardoor weer bij de selectie en Riechedly Bazoer is de vervanger van de Deen. ,,Bazoer maakt de laatste weken een goede indruk”, legt De Boer zijn keuze voor de speler van Jong Ajax uit. ,,Zimling is bij de laatste wedstrijd van Jong Ajax geblesseerd geraakt met een lichte verrekking van het bovenbeen. Niet ernstig maar hij is niet fit. El Ghazi is zo goed als fit, maar we willen geen risico met hem nemen. Hij heeft last van een spier tussen zijn heup en lies. Het is een beetje een lastige plek. Hij kan bijna alles doen, maar niet te veel schieten. Hij zou het zaterdag kunnen forceren. Hij moet nog langer mee en is nog jong. Ik verwacht dat hij zondag voluit zal trainen en dat hij dan woensdag eventueel beschikbaar zou kunnen zijn voor de wedstrijd tegen APOEL.”

Meer op Ajax.nl




Tags

boer ghazi zimling jong verrekking bazoer apoel bovenbeen heup lies menig niki queensy riechedly spier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal