Transparent
Inloggen
Sluiten

Cerny en stagiair Petersen trainen voor het eerst mee met eerste elftal, Ook Nouri en Van de Beek erbij

10 november 2014 15:45

Verslaggever: -

De Tsjech Vaclav Cerny en de Zuid-Afrikaanse stagiair Petersen trainden maandag voor het eerst mee met het eerste elftal. Het talent van de A1 was vorige week nog matchwinnaar in het Youth league duel tussen de A-junioren van Barcelona en Ajax. Met het ontbreken van diverse internationals geeft Frank de Boer het Tsjechische talent de kans om de sfeer en het niveau van het eerste elftal te proeven. Ook Nouri en Van de Beek van de A1 mochten weer meetrainen.

Naast de drie A-junioren was ook de Zuid-Afrikaanse stagiair Brandon Petersen er voor het eerst bij. De Zuid-Afrikaan is tweede doelman bij Ajax Cape Town. De 20-jarige keepte al diverse wedstrijden in het eerste.




Tags

petersen stagiair beek cerny nouri junioren afrikaan barcelona boer brandon cape matchwinnaar proeven town tsjech vaclav

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor