Transparent
Inloggen
Sluiten

Zlatan ontbreekt wegens keelontsteking

11 november 2002 15:32 - NOS Teletekst

Verslaggever: M

Ajax maakte vanmiddag bekend dat het tegen Inter Milaan geen gebruik kan maken van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed kampt met keelontsteking. Mido zal naar alle waarschijnlijkheid zijn vervanger zijn. Eerder werd al bekend dat Litmanen het duel niet zal halen. De geschorste Chivu zal waarschijnlijk vervangen worden door de weer fitte De Jong. Of Trabelsi op tijd fit zal zijn is nog onbekend. Hij zit wel bij de groep die in trainingskamp is gegaan.

Op de persconferentie (lees verslag van Ajax.nl) liet Ronald Koeman weten met verstand aan te willen vallen. Hij liet niets kwijt over de speelwijze en de spelers die het morgenavond moeten gaan doen. Vanwege alle personele problemen was er nauwelijks iets af te leiden van de laatste training. Zelfs de spelers weten het nog niet, die krijgen het vanavond te horen.

Meer op NOS Teletekst




Tags

keelontsteking zlatan chivu ibrahimovic inter jong koeman litmanen mido milaan trabelsi trainingskamp verslag waarschijnlijkheid zweed

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht