Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: wij hebben geen Messi die het verschil maakt

6 oktober 2014 07:48

Verslaggever: -

Frank de Boer was over het spel van zijn elftal niet ontevreden tegen het moeilijk te bespelen PEC Zwolle. Na het zware programma van Ajax had de ploeg het moeilijk om het verschil te kunnen maken. In zo'n situatie moet je het hebben van individuele momenten, maar daar ontbreekt het nog teveel aan in de selectie. 'Na zo'n overvol programma misten we frisheid. We misten ook iemand die even twee man uitspeelt en iets creëert. We bewaarden goed het geduld, dat doet Barcelona ook tegen tegenstanders die zo verdedigen. Maar wij hebben nog geen Messi die dan het verschil maakt,' zo stelde De Boer in het Algemeen Dagblad.




Tags

boer messi barcelona bewaarden frisheid overvol pec uitspeelt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

afwijzing balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao derk dest elsimao engeland excelsior gaaei gisterenavond hato henderson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic zucht