Ajax A1 speelt met 0-0 gelijk uit bij APOEL, Ajax koploper in de poule [update]

30 september 2014 17:14

Verslaggever: -

Ajax A1 heeft in de tweede wedstrijd in de UEFA Youth League met 0-0 gelijkgespeeld uit bij APOEL. Na de ruime thuiszege op Paris Saint-Germain (6-1) kon Ajax A1 op Cyprus het verschil niet maken. Ajax kreeg diverse goede mogelijkheden, maar had het vizier niet op scherp. PSG A1 - Barcelona A1 wordt op dit moment gespeeld.

In de andere wedstrijd in de poule speelde PSG thuis met 2-2 gelijk tegen Barcelona door een doelpunt van Barcelona acht minuten in blessuretijd vanaf de penaltystip.