Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff geen bezwaar voor Adriaanse

28 maart 2000 08:34

Verslaggever: M

Co Adriaanse vind het geen bezwaar als Johan Cruijff de opengevallen portefeuille van technische zaken in het bestuur op zich zou nemen, zo liet hij weten. Hij zou het een verrijking voor Ajax vinden als Johan Cruijff dat zou willen doen. Het is bekend dat Cruijff en Adriaanse niet de grootste vrienden zijn. Overigens lijkt Cruijff zelf voorlopig weinig trek te hebben in de functie.

Ajax heeft in principe nog 3 openstaande vacatures, bestuurslid technische zaken, directeur spelersbeleid (voormalige positie van Blind, die de lange termijn moet bewaken) en directeur opleidingen.

De kans is groot dat de positie spelersbeleid niet ingevuld zal gaan worden. Het takenpakket zal naar alle waarschijnlijkheid bij Co Adriaanse terechtkomen, zo liet Van Praag weten. Het bestuur van Ajax gaat samen met de daarvoor bedoegde organen en de in het leven gestelde commissie voor de heorganisatie van Ajax, over deze kwesties rond te tafel zitten. Adriaanse krijgt echter een zeer grote stempel in het geheel, omdat Ajax voor hem een goed werkbare situatie wil creeeren. Van Praag liet weten geleerd te hebben van het verleden dat een driemansschap moeilijk werken is. Zeker met een dominant aanwezige Adriaanse zou Van Praag een dergelijke situatie niet weer over zich af willen roepen.

Meer op




Tags

adriaanse bezwaar praag bestuur bedoegde bestuurslid blind creeeren dominant driemansschap heorganisatie opengevallen organen stempel takenpakket terechtkomen vacatures verrijking waarschijnlijkheid werkbare

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht