Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax zeker van Europees voetbal; Spanning voor bovenste plaatsen

30 oktober 2002 22:52

Verslaggever: M

In de andere wedstrijd van poule D won Inter Milaan met 3-0 Recoba, Saarinen (eigen doelpunt) en Crespo waren de doelpuntenmakers voor de Italianen. Ajax heeft zich daarmee definitief verzekerd van minimaal de derde plaats en daarmee Europees voetbal. Inter en Ajax gaan samen op kop in de poule. Over twee weken volgt Ajax-Inter. Ajax zal vanwege het onderlinge resultaat moeten winnen om Inter voor te blijven in de poule. Olympique Lyon moet uit naar Rosenborg. Als de Fransen niet verder komen dan een gelijkspel is Ajax sowieso geplaatst voor de tweede ronde van de Champions league. Als de Fransen uit in Noorwegen winnen dan zal Ajax ook moeten winnen van Inter om zich te plaatsen voor de tweede ronde.

Stand in poule D:
1. Inter 5- 8 (10- 7)
2. AJAX 5- 8 ( 5- 3)
3. Olympique Lyon 5- 7 (11- 8)
4. Rosenborg BK 5- 3 ( 3-11)

Meer op




Tags

inter lyon rosenborg crespo italianen milaan noorwegen recoba saarinen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper