Van der Vaart bekroont rentree bij Ajax met doelpunt

30 oktober 2002 21:59

Verslaggever: M

Rafael van der Vaart maakte vandaag zijn rentree in het eerste elftal van Ajax. De middenvelder viel in de 55ste minuut in voor de spits Mido bij een stand van 0-1 voor Ajax. De Ajacied liet op 7 september in een wedstrijd van het Nederlands elftal een beschadiging op aan de binnenkant van zijn linkerknie. Na een indrukwekkende rush werd hij hardhandig afgestopt door een verdediger van Wit-Rusland. Hij was in totaal zo'n 7 weken uit de roulatie.

De middenvelder bekroonde zijn rentree met het tweede doelpunt van de wedstrijd. In blessuretijd scoorde hij de 0-2 en stelde hij de overwinning veilig. 'Ik loerde daar al een tijdje op en gelukkig kwam hij ook' aldus Van der vaart, die sprak over een loodzware wedstrijd. De middenvelder was tevreden over zijn invalbeurt. Hij ahd geen last meer en kon voluit gaan.