Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: akkoord over transfer Daley Blind naar Manchester United

30 augustus 2014 11:33 - Ajax.nl

Verslaggever: -

Ajax en Manchester United hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Daley Blind. Met de overgang naar de Engelse club is een totaalbedrag gemoeid van € 17,5 miljoen. Zijn contract met Ajax liep tot en met 30 juni 2016. Het akkoord tussen de clubs is onder voorbehoud van vervulling van een aantal voorwaarden.

Blind, geboren op 9 maart 1990 in Amsterdam, is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax. Hij maakte zijn debuut in de competitiewedstrijd op 7 december 2008, FC Volendam - Ajax (1-2). De linksbenige international werd in de tweede seizoenshelft van het seizoen 2009-2010 verhuurd aan FC Groningen. Hij speelde tot nu toe 143 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, hij scoorde daarin drie keer. Blind werd met Ajax vier keer kampioen, in 2011, 2012, 2013 en 2014. In 2013 won hij tevens de Johan Cruijffschaal.

Meer op Ajax.nl
Tags

blind cruijffschaal groningen totaalbedrag vervulling volendam voorbehoud

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.213 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

akpom backup berghuis bergwijn bertjek bertrand boerhout branco brobbey elsimao farioli forbs frimpong gaaei gooijer hato kaplan kiki oranje rasmussen rcm reijnders rensch rijkhoff sevic sosa sutalo timber traore wijndal